Collaborators

Pentru ca dorim sa oferim servicii de calitate, diversificate si adaptate nevoilor specifice clientilor nostri, colaboram cu diversi specialisti in domeniu care au fost testati si pe care ii recomandam din tot sufletul:

Because we want to offer quality services, that are diversified and adapted to the specific needs of our clients, we collaborate with various specialists in the pet care field, that have been tested and that we wholeheartedly recommend:

Dog Scouts

Evenimente special concepute pentru căței și oamenii lor care își doresc mereu să își îmbogățească viața alături de blănoșii lor.

⇒ Cabinet Veterinar: Star Vet

Suntem o echipa tanara, entuziasta, serioasa si dornica de a va oferi o experienta absolut minunata! Am devenit veterinari din iubire si compasiune pentru animale, dar si dintr-o mare pasiune pentru medicina.

⇒ Salon coafor canin – Grooming: Lofty Pets

Lofty Pets e un spațiu unde se întâlnesc blandețea, grația și prietenia. E un mix armonios între două personalități complementare, în care fiecare a investit ce a avut mai bun.

⇒ Dresor Canin: Academia Canina

Dresajul este un limbaj de comunicare intre noi si catel, limbaj ce implica o parte umana si una canina. Cu ajutorul dresajului putem pune bazele unei relatii satisfacatoare cu catelul nostru, putem rezolva anumite probleme de comportament, putem dezvolta o interactiune fizica si psihica sanatoasa, putem face in asa fel incat catelul sa ne fie intotdeauna cel mai bun prieten.

⇒ Psiholog Canin – Dog Behaviorist: Yoolia

Cu peste 10 ani de experienta in domeniul psihologiei canine ajut oamenii si cainii acestora rezolvand diversele probleme de comportament cu care acestia se confrunta (mers in lesa, anxietate de separare, agresivitate, frici/fobii, etc). Educ oamenii in fiecare zi in acest sens pentru ca, la randul lor, sa dezvolte o relatie bazata pe o comunicare corecta, incredere si respect cu cainii lor.  Exista o solutie pentru orice situatie! Sunt aici sa iti arat calea.