Procedura si Regulament Cazare Pisici – Cat Boarding Regulations

(click here for english version)

PROCEDURA SI REGULAMENT CAZARE PISICI

1. REZERVARI:

1.1. Rezervarile pentru cazare se fac in scris prin sms sau mesaj Whatsapp care va cuprinde numele pisicii si perioada exacta pentru care se solicita cazarea (clientii noi trebuie sa ofere detalii despre varsta, rasa, talie, sex, sterilizare, temperament, eventuale probleme de comportament si alte detalii specifice). Perioada de cazare trebuie sa includa data la care se aduce si data la care se ridica animalultul.

1.2. Intervalul orar pentru drop-off si pick-up este intre 8:00 – 20:00. Este necesara anuntarea din timp a orelor la care se lasa si se preia pisica. Este posibila aducerea si preluarea pisicii in afara intervalului obisnuit prin anuntarea in prealabil si plata unei taxe de early/late drop-off/pick-up.

1.3. Punem accent pe calitate, nu cantitate, asadar locurile de cazare sunt limitate! Din acest motiv solicitam clientilor nostri sa isi rezerve din timp perioada de cazare, mai ales daca se afla in sezonul concediilor sau sarbatorilor (iun-sep).

Desigur ca intelegem si situatiile neprevazute/de urgenta si facem tot posibilul sa satisfacem solicitarile facute din scurt, asa ca nu ezitati sa ne contactati de urgenta. Rezervarile facute cu mai putin de 48h inainte pot fi taxate suplimentar.

1.4. Pentru confirmarea rezervarii este necesar un avans de 20% din suma totala, platibil prin transfer bancar sau Revolut.

2. ANULAREA REZERVARII

2.1. Anularile se fac in scris prin sms sau whatsapp. In caz de anulare, avansul nu se poate recupera.

2.2. Scurtarea rezervarilor din motive de revenire mai devreme acasa este posibila, insa veti fi taxat pentru toata perioada rezervata initial. 

2.3. Suntem flexibili daca este nevoie de prelungirea rezervarii, iar diferenta se va achita la final.

3. CONDITII NECESARE PENTRU ACCEPTAREA PISICILOR LA CAZARE

3.1. Principala conditie pe care trebuie sa o indeplineasca pisica dvs. este sa fie vaccinata si deparazitata conform legii.

3.2. Nu se accepta sub nici o forma femele in calduri, care urmeaza sa intre in calduri in urmatoarele 30 de zile sau care au fost la ovulatie (Estru) in ultimele 30 de zile. Pentru aceste cazuri recomandam cu caldura vizitele la domiciliu. 

3.3. Este obligatorie informarea starii fertilitatii femelei in momentul in care se face rezervarea pentru cazare. De asemenea, este obligatorie mentionarea, in momentul rezervarii, a starii masculului din punct de vedere sexual (castrat permanent, castrat chimic sau necastrat). 

4. TARIFE SI PLATA SERVICIILOR

4.1. Plata se face integral in prima zi de cazare la sosirea pisicii.

4.2. Modalitatile de plata sunt: cash, revolut sau card.

4.3. Tarifele standard si taxele suplimentare sunt detaliate aici. In cazul animalelor cu nevoi speciale sau care necesita atentie speciala, se va emite o oferta personalizata.

5. CONDITIILE DE CAZARE FELINA TINA’S PETS

 • La Tina’s Pets, pisicile sunt cazate intr-o camera linistita, de dimensiuni normale (12 mp), in care au o multime de locuri in care se pot ascunde, suprafete pe care se pot catara, fantana de apa, litiera (care este inclusa in pret), jucarii, sisaluri, feromoni de calmare, etc.
 • Cazarea este in regim de pet sitting, adica imita foarte bine conditiile de acasa ale pisicii, in plus, aceasta beneficiaza de multa companie umana pe parcusul zilei.
 • Tina’s Pets nu este hotel sau pensiune de animale si nu dispune de custi sau camere de dimensiuni mici. Pisicutele sunt cazate in camere separate sau impreuna, daca sunt prietenoase, in propriul nostru camin, unde locuim si suntem prezenti zilnic.
 • Pe perioada de cazare, pisicutele vor beneficia de atentie individuala, hranire la intervalele indicate de stapan, multa joaca, odihna si iubire.
 • Tina’s Pets asigura boluri de mancare si apa, culcusuri pufoase, jucarii rezistente, recompense si multi pupici
 • Stapanii primesc zilnic un raport cu starea pisicutei si fotografii + filmulete din ziua respectiva. 
 • La solicitarea clientului, putem sa ii facem o baita pisicutei inainte sa fie luata acasa. Aceasta este inclusa in pret.
 • Punem foarte mare accent pe igiena si curatenie. Suprafetele, bolurile si litiera, sunt curatate si dezinfectate zilnic cu produse profesionale de grad spitalicesc. De asemenea culcusurile si jucariile sunt dezinfectate saptamanal.

6. BAGAJUL PISICUTEI

Din bagajel nu trebuie sa lipseasca urmatoarele:

 • Carnetul de sanatate cu toate vaccinurile si deparazitarile valabile pe perioada sederii
 • Suficienta mancare pentru durata cazarii. Se accepta orice fel de hrana, inclusiv cea raw sau gatita. Nu vrem sa ii intrerupem rutina cu care este obisnuita acasa ca sa ii facem adaptarea mai usoara.
 • Vitamine, minerale sau alte medicamente daca este pe tratament impreuna cu detalii despre administrare si dozaj. (administrarea medicamentelor este inclusa in costul cazarii)

Optional ii puteti aduce:

 • o paturica/culcus cu mirosul de acasa sau o haina cu mirosul stapanilor
 • recompense speciale, daca are anumite intolerante alimentare sau restrictii de dieta. (noi asiguram si recompense in pretul cazarii
 • jucarii, etc

*mentionam ca nu oferim garantie pentru obiectele optionale aduse de acasa si exista riscul ca acestea sa se deterioreze pe perioada cazarii. Aici intra cu precadere paturicile si jucariile. Asadar, acestea se aduc pe propria raspundere.

7. SITUATII DE URGENTA, ACCIDENTE, PAGUBE, CALAMITATI

 • In cazul accidentelor minore, suntem pregatiti cu trusa de prim ajutor speciala pentru pisicute si avem training-ul necesar pentru a acorda primul ajutor imediat la fata locului.
 • Suntem antrenati sa identificam urgentele medicale care necesita vizita la cabinetul medical si avem posibilitatea de a transpota pisica, daca este cazul, la cea mai apropiata clinica veterinara deschisa sau la medicul veterinar preferat de client. In cazurile in care este necesar transportul la medic, va vom contacta imediat pentru informare, dar daca nu raspundeti si starea animalului este urgenta, vom lua decizii in functie de gravitatea situatiei. Daca ati specificat in instructiuni medicul veterinar la care este inscris animalul dvs., vom apela la acesta in cazul in care este deschis, daca nu, vom merge la cel mai apropiat medic/clinica din zona. Tine de responsabilitatea stapanului decontarea cheltuielilor medicale platite de pet sitter plus taxa pentru transportul animalului.
 • Eventualele pagube produse de animal in casa Tina’s Pets sunt suportate de pet sitter si nu reprezinta responsabilitatea clientului. 
 • In eventualitatea unor calamitati vom incerca, in limita posibilitatilor, ca toti clientii cazati la noi acasa sa ramana in siguranta.