Fotografii

Suntem specializati pe fotografii de animale de companie si va invitam in studioul nostru pet friendly pentru a imortaliza fiecare fir de blanita al puiului tau. Fie ca iti doresti fotografii individuale doar cu animalutul, sau impreuna cu toata familia bipeda, aici sunteti bineveniti cu totii.

Sedintele foto de studio sunt foarte potrivite in cazul in care sunteti proaspatul stapan al unui puiut si doriti sa pastrati vii amintirile cu el in primele stadii ale vietii impreuna cu familia.

De asemenea, in cazul in care sunteti crescator, groomer, dresor, handler, sau alt profesionist in domeniul animalelor de companie, fotografiile profesionale va ofera un avantaj competitional important in cadrul prezentarilor si pe canalele media.

Sedinte Foto cu tematica sezoniera

Fie ca e vorba de o sarbatoare religioasa (craciun, pasti) sau chiar pagana (de exemplu Halloween :)) , ne angajam sa va surprindem blanosul in cele mai haioase (sau serioase) ipostaze.

Studio foto cu decor de craciun, perfect pentru amintiri frumoase cu toata familia, inclusiv membrii blanosi.

Fotografiile de craciun sunt ideale in acest an in care nu putem fi alaturi de toata familia si prietenii nostri. Va invitam in studioul nostru, intr-un decor de poveste, unde creem amintiri frumoase, perfecte pentru a fi transformate in felicitari de craciun digitale.

Locatia este pet friendly si incurajam pe toata lumea sa vina inclusiv cu membrii blanosi ai familiei.

Tariful pentru o sedinta foto de craciun in studio este de 300 lei, dureaza aproximativ 1h, iar la final veti primi in jur de 20 fotografii digitale editate.

Click aici pentru Voucher Cadou pentru prietenii tai

Locurile sunt limitate si ne luam toate masurile de siguranta care se impun, iar decorul si suprafetele sunt dezinfectate inainte de fiecare programare.