Gradinita de Catei


 Programul gradinitei de catei este similar cu cel de copii, adica incepem cu introducerea treptata a fiecarui vizitator in grup, ii las sa faca cunostinta timp in care le urmaresc cu atentie limbajul corporal pentru a interveni cu ghidaje daca este cazul. Apoi urmeaza joaca si activitatile fizice, atat afara in curte cat si in interior in zona dedicata pentru joaca. Dupa joaca si zbenguiala, inevitabil intervine odihna de la ora pranzului cand fiecare catel isi gaseste locul si pozitia preferata de somn. Dupa somn o luam de la capat cu joaca, dar presaram si elemente de disciplina si obedienta in programul lor zilnic. Exista cateva reguli si limitari pe care toti cateii le invata din prima zi la gradinita. Spre exemplu, intrarea si iesirea din casa se face doar cu invitatie si toti cateii indiferent de varsta invata asta. 

Gradinita este dedicata in principal cainilor care au nevoie de socializare intr-un cadru controlat si supravegheat, sau care pur si simplu nu vor sa ramana singuri acasa pe timpul zilei. Va rugam sa consultati regulamentul de participare la gradinita.

Este potrivita pentru caini de orice varsta, dar Puiutii de pana intr-un an au cele mai mari beneficii de la gradinita, deoarece o socializare corecta si expunerea lor in locuri si situatii noi ii ajuta sa se dezvolte armonios si sa devina adulti echilibrati, increzatori si linistiti. 
Socializarea la gradinita este diferita de cea care se face in parcuri si in tarcurile de caini, pentru ca acolo vin caini cu diferite temperamente, care sunt mai mult sau mai putin educati, cu insotitori care nu sunt tot timpul atenti sau nu au cunostintele necesare pentru a interveni in cazul neintelegerilor care pot aparea si intotdeauna exista un risc de a ramane cu traume psihologice sau chiar cu rani fizice in urma acestor interactiuni necontrolate. Pe cand aici la gradinita pun pe primul loc siguranta cainilor, le ofer un cadru in care se simt confortabil, care imita conditiile lor de acasa si ii socializez treptat cu fiecare coleg de gradinita intr-un ritm care nu le creeaza anxietate sau frica. 

Noua tendinta in aceasta perioada in care multi oameni lucreaza de acasa este sa-si trimita patrupedul la gradinita ca sa se poata concentra asupra muncii fara sa-i neglijeze acestuia nevoia de miscare si joaca, mai ales acum de cand s-au inchis parcurile si zonele obisnuite de socializare. 

Tarife:

1 vizita: 50 lei

10 vizite : 400 lei